Om selskapet

SpiritoDiVino kan tilby hoteller, barer og restauranter spesialkompetanse som kan bidra til å effektivisere og økonomisere driften samt øke inntjening. Teknologien som tilbys, kommer den enkelte gjest til gode samtidig som den forbedrer inntjeningen i etablissementet.

  • spesialkompetanse på vin- og champagneservering
  • systemer som øker omsetningen
  • systemer som bedrer kontroll og inntjening
  • service og konsulenttjenester

Om ledelsen

Nils HougeSpiritoDiVino ble stiftet av Nils Houge som også er daglig leder og eier av bedriften. Han har lang fartstid i Horecabransjen, og etter å ha fullført Ecole Hoteliere de Lausanne i Sveits, var han administrerende direktør på Savoy Hotell i Oslo og senere Hotell Bristol Stephanie i Brussel, før han ble viseadministrerende direktør på Hotell Continental i Oslo.

Han har tidligere arbeidet som barsjef, hovmester, restaurantsjef, resepsjonsansvarlig, Director of sales and marketing og som kokk.

Han har som styreformann vært med på å bygge opp Engø Gård på Tjøme, samt vært styremedlem på ORO og SMAK av ORO i Oslo. Fra 2002 til 2008 var han administrerende direktør i vinimportselskapene VinCompagniet, Vino og Grapevine Beverage Selections.

Om filosofien bak konsulentvirksomheten i SpiritoDiVino

Ingen er ekspert på alt!

Imidlertid har vi i SpiritoDiVino gjennom en årrekke arbeidet med de fremste ekspertene innen sine respektive felt. Vi har fått enorm respekt for deres kunnskap og nyter godt av deres innsikt og erfaring. Vårt nettverk av fagfolk kan påta seg ethvert oppdrag innen Horeca-sektoren, og kunden kan være sikker på at personen som tar oppdraget er en av de beste innen sitt område.

Navnet på vårt firma
er inspirert av vår lidenskap
til god mat og drikke
og det magiske som skjer
idet druesaft blir til vin og brennevin.

SpiritoDiVino
- et ordspill på
de italienske ordene for:

...sprit og vin...
     ...sjelen i vinen...
og
  ...den hellige Ånd...


SpiritoDiVino, Ullevaalsveien 79 b, 0454 Oslo | tlf + 47 971 99 975 | fax + 47 21062719 | nils@enomaticnorge.no