perlage

Om Perlage™ bevaringssystem for musserende vin

Du trenger flash installert for å se denne filmen

Perlage™-systemet har vårt under utvikling i mer enn 15 år, og er en revolusjonerende ny teknologi for bevaring av åpnede flasker med musserende vin. Med Perlage™ vil åpnede flasker Champagne kunne oppbevares i uker og til og med måneder uten endring i smaksprofil eller kullsyremengde. Med dette systemet kan restauranter utvide sitt per-glass tilbud av musserende vin uten tanke på svinn.

perlagePerlage™-systemet er tilgjengelig i to versjoner. Den kommersielle varianten er designet spesifikt for restauranter og barer, og kan kobles til deres eksisterende CO2-systemer eller benytte en dedikert standard, gjenfyllbar, CO2-sylinder. Forbrukervarianten er ideell for hjemmebruk, og benytter CO2-patroner.

Slik virker det

Etter at en flaske musserende vin åpnes vil frigjøringen av CO2 starte en prosess som ender opp med et "flatt" innhold. I tillegg vil oksidering medfåre endring i smak. Perlage™ låser begge disse problemene, enkelt og fullstendig.

Slik brukes Perlage™:

  1. Den pnede flasken plasseres i en Perlage™ kolbe, som passer til enhver flaske på markedet. Formålet med kolben er å danne et beskyttende ytre lag, siden flasken skal tilbakestilles til sitt opprinnelige trykk, men med mindre våskeinnhold enn i uåpnet tilstand.
  2. CO2 tvinger luften ut fra toppen av flasken, og korken festes på nytt slik at flasken forsegles.
  3. Flasken settes så under trykk med karbondioksid - nøyaktig samme gass som kom ut av flasken da korken ble fjernet - til trykket i flasken er det samme som Champagnen originalt ble korket med.

Hele prosessen tar bare noen få sekunder.

Når et nytt glass skal skjenkes skal flasken ikke fjernes fra kolben - fjern enkelt korken og vinen kan helles mens flasken fremdeles befinner seg i den beskyttende skallet kolben utgjår.

For priser og bestilling: Kontakt Nils Hauge ( nils@enomaticnorge.no eller 97199975)

Proffpakke

Standard pakke

Mini pakke

Privat pakke

Flaskeholdere

Proff regulator

Håndholdt regulator

Pakke og 6 CO2 pellets

(kjøpes hos CULINA)

Produktbilder

Klikk på bildene for å se større

Perlage™ 1 Perlage™ 2

Perlage™ 3 Perlage™ 4

Perlage Pro

Klikk på bildene for å se større

Perlage™ 1 Perlage™ 2

Perlage™ 3 Perlage™ 4

Perlage™ 3

-->

SpiritoDiVino, Ullevaalsveien 79 b, 0454 Oslo | tlf + 47 971 99 975 | fax + 47 21062719 | nils@enomaticnorge.no